Желирани пилешки дробчета
Необходими продукти
- • 1 кг пилешки дробчета
- • 100 г масло
- • 500 мл бульон
- • 1 бр. сварено яйце
- • 1 бр. сварен морков
- • магданоз
- • черен пипер
- • 25 г желатин
Начин на приготвяне
Дробчетата се задушават в маслото, заливат се с бульона и отново се задушават. Прибавя се разтопеният желатин и се посолява. Сваля се от огъня и се бърка, докато сместа изстине. С нея се пълнят стъклени купички, на дъното на които предварително е поставено полузамръзнало желе, украсено с резенчета от яйце, магданоз, кръгчета морков, черен пипер на зърна. Купичките се слагат в хладилник, за да се желират дробчетата.
Рецептата е добавена от BRIDA на 21 Септември 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.