Желирани пилешки дробчета
Необходими продукти
  • • 1 кг пилешки дробчета
  • • 100 г масло
  • • 500 мл бульон
  • • 1 бр. сварено яйце
  • • 1 бр. сварен морков
  • • магданоз
  • • черен пипер
  • • 25 г желатин
Начин на приготвяне
Дробчетата се задушават в маслото, заливат се с бульона и отново се задушават. Прибавя се разтопеният желатин и се посолява. Сваля се от огъня и се бърка, докато сместа изстине. С нея се пълнят стъклени купички, на дъното на които предварително е поставено полузамръзнало желе, украсено с резенчета от яйце, магданоз, кръгчета морков, черен пипер на зърна. Купичките се слагат в хладилник, за да се желират дробчетата.

Рецептата е добавена от BRIDA на 21 Септември 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.